Laden Evenementen

De Heuvelrug Wandel Tweedaagse is een uitdagende wandeltocht door het prachtige bos- en heidegebied van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Een aangenaam en afwisselend landschap om heerlijk van te genieten! Op zaterdag 28 en zondag 29 augustus zijn twee mooie routes uitgezet.

Er kan per dag gekozen worden voor de afstand van 10 km of 20 km. Eén dag meelopen of per dag een andere afstand kan ook! Tijdens de wandeling zijn de stempelposten gecombineerd met een natuurlijk gelegen horecagelegenheid (bestaand of pop-up) waar u naar eigen wens een pauzemoment kunt inlassen.  Loop zoveel mogelijk met de route op je telefoon of navigatie-apparaat. Deze link ontvang je per mail na je inschrijving.

Bij de start en finish zorgen wij uiteraard voor een veilige situatie voor de deelnemers (lees ons Corona protocol). Inschrijven is alleen vooraf mogelijk.  Deelnemers ontvangen per mail van ons hun start tijdvak. Er wordt gestart tussen 9.00 en 10.30 uur. Geef een eventuele voorkeurs starttijd bij het inschrijven aan ons door. Finishen kan tot uiterlijk 16.00 uur.

Kosten voor deelname is € 10,00 per persoon per dag (ongeacht de afstand).
Op Vakantiepark Bonte Vlucht is het eetcafé De Bonte Koe waar een drankje of een maaltijd genuttigd kan worden. En deelnemers kunnen kamperen tegen een speciaal tarief! Kortom een prachtige omgeving en een enthousiast team ontvangt u graag op deze speciale edititie van de Heuvelrug Wandel Tweedaagse!

Inschrijven kan alleen vooraf. Dit kan dus niet meer op de dag(en) zelf! Lees het Corona protocol voor het inschrijven. Bij inschrijven ga je hiermee akkoord en bevestig je dat je de regels opvolgt.

Stuur ons een mail info@greenrace.nl

  • als het je niet lukt om online in te schrijven
  • als je niet je voorkeurs starttijd hebt kunnen aangeven tijdens het inschrijven
  • om je af te melden als je klachten hebt zoals genoemd in ons Corona protocol

Ook dit evenement van Green Race is in èn voor de natuur! Green Race doneert 25% van alle inschrijfgelden aan het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, zodat u ook volgend jaar weer met ons in een schoon en mooi park kunt komen wandelen!