—– 20/04/2020 —–

The weekend after… De Koningsspelen 2020!
 
Wauw, wauw, wauw! Sinds vrijdag is de mailbox ontploft met 800(!) inzendingen van jullie, dank daarvoor! Er zaten zoveel leuke foto’s, filmpjes en reacties tussen dat we hebben besloten om niet 1 maar 5 prijzen te gaan verloten onder alle goede inzendingen!
 
De 5 winnaars worden na de meivakantie bekend gemaakt. Kijk op onze Facebook of Instagram voor leuke sfeerimpressies! 
—– 10/04/2020 —–

Het corona virus heeft de scholen doen sluiten. Ook de geplande Koningsspelen op 17 april 2020 kunnen hierdoor helaas geen doorgang vinden. Maar daar heeft het buurtsportcoachteam van de Utrechtse Heuvelrug wat op bedacht; De Digitale Koningsspelen!

Op vrijdag 17 april verschijnt er om 10:00 een video op ons YouTube-kanaal. Hierin worden alle basisschoolleerlingen van de Utrechtse Heuvelrug én daarbuiten uitgedaagd om een 13-tal beweegactiviteiten thuis uit te voeren. Bij elke activiteit wordt er een letter vrijgegeven door een van de buurtsportcoaches. Deze letters kunnen ingevuld worden op deze stempelkaart. Na het voltooien van alle activiteiten kunnen de leerlingen (eventueel met hulp van hun ouders) één woord vormen. Achteraf wordt er gevraagd om een foto van jou én de compleet ingevulde stempelkaart op te sturen naar tom@heuvelrugsportiefengezond.nl*. Uit alle inzendingen trekken wij één winnaar die een te gekke prijs verdient voor de hele klas!

Dus download en print de stempelkaart alvast en abonneer je op ons YouTube-kanaal zodat je vrijdag om 10:00 goed van start kunt gaan!

* Door het opsturen van een foto ga je ermee akkoord dat deze gebruikt kan worden voor promotionele doeleinden.