Ondanks alle afgelaste activiteiten van de afgelopen maanden hebben we ook goed nieuws! Ook dit jaar zal de Nationale Buitenspeeldag op vrijdag 12 juni 2020 voor de kinderen doorgaan!
Buitenspelen is natuurlijk super belangrijk, maar wordt steeds minder vanzelfsprekend, zeker in de tijd van COVID-19. Daarom laten we deze dag niet stilletjes voorbij gaan.

Dit jaar zal het natuurlijk wel op een bijzondere wijze ten plaats vinden. Net zoals bij de afgelopen Koningsspelen zullen wij door middel van een online begeleidende video buitenspeelactiviteiten aanbieden voor alle energievolrijke kinderen. Op het filmpje zullen er +/- 10 verschillende activiteiten behandeld worden. Deze activiteiten zullen de bijbehorende instructies, voorbeelden en bijgevoegde tijd bevatten waar de kinderen de tijd krijgen om de activiteit zelf, op een goede en leuke manier, uit kunnen voeren.

Aanstaande vrijdag om 15:30 zal er op ons YouTube-kanaal ‘Utrechtse Heuvelrug Sportief&Gezond’ een video online komen. In de video zullen er +/- 10 verschillende activiteiten aan bod komen. Een enorm leuke manier om weer lekker 60 tot 90 minuten buiten actief te zijn met leuke bezigheden die door ons zijn voorbereid!

Want ook in deze tijden blijft buitenspelen leuk en belangrijk! ?

Zie ook onze flyer aan de rechterzijde inclusief de link naar ons YouTube-kanaal.