Utrechtse Heuvelrug sportief en gezond heeft een rijk team aan buurtsportcoaches, sio’s (sportprofessionals in opleiding) en partners. Samen zorgen wij in opdracht van de gemeente voor een gezondere en vitalere Utrechtse heuvelrug. Het is ons doel om iedereen aan het bewegen te krijgen op een gezonde, sociale, effectieve maar vooral leuke manier.

De Sio’s:
De sportprofessionals in opleiding! Deze kanjers zitten op de MBO of HBO opleiding en helpen ons een handje om onze doelen te bereiken. Met hun frisse inbreng en nieuwste methodes houden ze ons scherp en helpen ze tegelijk waar nodig is.

Buurtsportcoaches:
De ruggengraat van het team. Zij verbinden scholen, organisaties, verenigingen en inwoners met elkaar door allerlei activiteiten uit te voeren. De buurtsportcoaches zijn het gezicht van Utrechtse Heuvelrug sportief en gezond.

Partners:
Utrechtse Heuvelrug sportief en gezond kan niet zonder haar partners. Zij realiseren ontzettende leuke maar vooral effectieve projecten die bijdrage aan het welzijn van de inwoners van Utrechtse Heuvelrug. De huidige partners zijn Dansschool Zenner, Fysiotherapie centrum Somatic en Hardloopcentrum Aart Stigter.

Wil jij met je organisatie ook partner worden? En denk je dat we wat voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Terug naar nieuwsoverzicht