Utrechtse Heuvelrug sportief en gezond heeft een rijk team aan buurtsportcoaches, sio’s (sportprofessionals in opleiding) en partners. Samen zorgen wij in opdracht van de gemeente voor een gezondere en vitalere Utrechtse heuvelrug. Het is ons doel om iedereen aan het bewegen te krijgen op een gezonde, sociale, effectieve maar vooral leuke manier.

De Sio’s:
De sportprofessionals in opleiding! Deze kanjers zitten op de MBO of HBO opleiding en helpen ons een handje om onze doelen te bereiken. Met hun frisse inbreng en nieuwste methodes houden ze ons scherp en helpen ze tegelijk waar nodig is.

Buurtsportcoaches:
De ruggengraat van het team. Zij verbinden scholen, organisaties, verenigingen en inwoners met elkaar door allerlei activiteiten uit te voeren. De buurtsportcoaches zijn het gezicht van Utrechtse Heuvelrug sportief en gezond.

Partners:
Utrechtse Heuvelrug sportief en gezond kan niet zonder haar partners. Zij realiseren ontzettende leuke maar vooral effectieve projecten die bijdrage aan het welzijn van de inwoners van Utrechtse Heuvelrug. Even voorstellen dus:

Dansschool Zenner:
Bewust bezig zijn met een gezonde leefstijl is kiezen voor actie. Dus bewegen! Liefst dagelijks minimaal 30 minuten en daarnaast liefst 2 uur per week sportieve inspanning. Een actieve leefstijl en gezonde voeding blijven de basis voor een gezonde toekomst. Zenner DSF is al ruim 30 jaar gespecialiseerd in professionele programma’s in sport en dans. Zoveel mensen, zoveel wensen is geen enkel probleem. Het veelzijdige programma maakt het mogelijk een persoonlijk advies te geven dat zoveel mogelijk aansluit bij de mogelijkheden en wensen.

Fysiotherapie centrum Somatic:
Een complete en professionele begeleiding van jouw gezondheid, dat is Somatic De Fysioclub. Of je je conditie wilt verbeteren of wilt revalideren na een heupoperatie, we bieden een persoonlijke en complete oplossing. Bij Somatic De Fysioclub werken gespecialiseerde professionals, die samen een multidisciplinair team vormen om jou zo optimaal mogelijk te helpen. Door een goede samenwerking van verschillende disciplines kunnen wij de zorg bieden en afstemmen die jij nodig hebt. Deze kennis zetten we ook in bij projecten die we samen met Heuvelrug Sportief & Gezond (Gemeente Utrechtse heuvelrug) binnen de Gemeente hebben opgepakt

Hardloopcentrum Aart Stichter:
Het begint met een rondje in het park. Het lopen gaat je goed af en voor je het weet, loop je je eerste wedstrijd. Je voelt je geweldig. Je wilt vooruit. Sneller lopen, beter lopen. Verder komen, ook al ben je geen prof.

Of.. het lijkt je heerlijk om te kunnen hardlopen, maar je weet niet hoe je dit moet aanpakken. Hardloopcentrum Aart Stigter is gespecialiseerd in het begeleiden van hardlopers die een stap verder willen komen. Of vele stappen verder. Ongeacht welk type loper je bent. Beginner, wat meer gevorderd, of wedstrijdatleet. Iedereen is welkom!

Wil jij met je organisatie ook partner worden? En denk je dat we wat voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.