Special sports

Naast het regulier sportaanbod, geven we ook aandacht aan het aangepast sporten. Wij noemen dit “special sports”.  De afgelopen 2 jaar hebben wij bijvoorbeeld een G-sportdag georganiseerd voor mensen met een beperking.  Dit in samenwerking met verschillende verenigingen (o.a. hockey, tennis, voetbal, korfbal en loop verenigingen), waarin er verschillende clinics werden gegeven.

Wij ondersteunen daarnaast speciaal onderwijs scholen door o.a. sport clinics te regelen die door trainers van de sportverenigingen zelf worden gegeven op hun eigen school of als beweegloket (waarin we leerlingen persoonlijk helpen om op een gepaste vereniging te komen,  rekening houdend met de beperking).  Mocht u als school nog andere wensen hebben, schroom dan niet om ons te mailen of bellen, dan maken wij een afspraak met u.

Meer informatie?

Wilt u als vereniging graag een G-sport promoten of opzetten? Of heeft u een andere vraag? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij willen graag kijken wat wij voor jullie kunnen betekenen.

Of bent u zelf op zoek naar een gepaste sport, maar heeft u een beperking? Ook dan kunnen wij u helpen / ondersteunen. U kunt ook kijken op unieksporten, waarin al het aangepast aanbod van de Utrechtse heuvelrug te vinden is. Kortom , mail of bel ons gerust als u een vraag of opmerking heeft wat betreft het aangepast sporten.