De sportspeeltuin in Amerongen is een samenwerking tussen sportverenigingen uit Amerongen en de Utrechtse Heuvelrug Sportief en Gezond. Ons doel is om kinderen tussen 3 en 5 jaar te stimuleren naar de sportvelden op De Burgwal te komen en laagdrempelig kennis te maken met de beleving en het plezier van bewegen/sporten.

In januari 2020 starten we met de Sportspeeltuin in de gymzaal bij Allemanswaard op vrijdagmiddag van 14:00 tot 15:00. De kinderen worden op een laagdrempelige en speelse wijze uitgedaagd om hun motorische vaardigheden te ontwikkelen en kennis te laten maken met het plezier van bewegen en sporten.

Kijk in de activiteitenkalender voor de exacte data!

Voor inschrijving of meer informatie kun je contact op nemen met Simonetta van den Berg via simonetta@heuvelrugsportiefengezond.nl of 06-30431145. Kinderen hoeven geen lid van een vereniging te zijn en betalen per keer €2,00 of €17,50 voor een 10-rittenkaart. Het is uiteraard mogelijk de eerste keer een gratis proefles mee te doen. Maar geef je van tevoren wel even op bij Simonetta.

Terug naar nieuwoverzicht