Aangepast sporten

Aangepast / Uniek Sporten

Bewegen is goed voor iedereen, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend. Als je een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt, is het niet altijd makkelijk om een sportactiviteit te vinden die geschikt én leuk is. Toch zijn er ook voor jou veel mogelijkheden! Aangepast sporten is er voor iedereen met een beperking, waarbij het kan gaan om een lichamelijke, verstandelijke, auditieve of visuele beperking, chronische aandoening of een stoornis binnen het autismespectrum. Wij kijken daarom graag met jou mee, naar de mogelijkheden om voor jou een passend beweegaanbod te vinden of te creëren.

Beweegboek voor thuis

Ben je benieuwd hoe je thuis kunt sporten met een beperking? Download dan gratis onderstaand beweegboek van negen.nl voor allerlei activiteiten inclusief uitleg!

Uniek Sporten

Op het platform www.unieksporten.nl wordt het aanbod van aangepast sporten in onze regio in kaart gebracht om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Meer informatie

Mochten wij hierin iets kunnen betekenen in het vinden of creëren van passend beweegaanbod voor aangepast sporten dan kunt u contact opnemen met: onze buurtsportcoach / sportconsulent aangepast sporten Arda Thijssen.