Ons team bestaat uit een gemotiveerde groep sportprofessionals met alle talenten en kwaliteiten in huis om alle inwoners en organisaties van de Utrechtse Heuvelrug te ondersteunen.

Heuvelrug Sportief en Gezond is een onderdeel van de Sportimpuls.nl BV groep. Sportimpuls.nl BV is expert bij het matchen van vraag en aanbod in de Buurt-Onderwijs-Sport driehoek. Sportimpuls.nl BV is een netwerkorganisatie die full service programma’s levert op het gebied van sport, bewegen en preventie aan sportorganisaties en gemeenten. Het netwerk bestaat uit zelfstandige sportprofessionals, die met elkaar samenwerken, bijvoorbeeld in lokale buurtsportteams zoals de Heuvelrug. Benieuwd wat Sportimpuls.nl BV nog meer doet? Bezoek gerust de website eens.

Heeft u een vraag of wilt u eens met ons in contact komen? Neem dan gerust contact met één van de Buurtsportcoaches. Benieuwd naar wat wij in het schooljaar 2019/2020 bereikt hebben? Bekijk dan deze pagina.

Het team

Maikel (teamleider)

Je kunt mij bereiken via: maikel@heuvelrugsportiefengezond.nl of 06 – 53 59 73 58

Simonetta

De combinatie van zelf enthousiast sporten/bewegen, de interesse in de ontwikkeling van kinderen via sport, met kinderen plezier maken via sport en de wens alle kinderen te kunnen laten genieten van sport, is mijn drijfveer om te werken voor Utrechtse Heuvelrug Sportief en Gezond. Met mijn organisatorische achtergrond en ervaring als moeder van twee sportieve kinderen, vind ik het geweldig om voor kinderen activiteiten te bedenken/organiseren in samenwerking met o.a. scholen en sportverenigingen, zodat ‘alle’ kinderen de kans krijgen een gezond, energiek en gelukkig bestaan op te bouwen!

Je kunt mij bereiken via: simonetta@heuvelrugsportiefengezond.nl 

John

Voor mijn werk als buurtsportcoach, was ik werkzaam in het onderwijs. De laatste jaren heb ik mij vooral gericht op sport/bewegen wat geresulteerd heeft in een volledige overstap naar de werken in de sport. Gezond bewegen is voor zowel jong als oud van essentieel belang; voor nu en in de toekomst. Ik wil graag mijn steentje daaraan bijdragen. Uiteraard kan ik dat niet alleen. Samen met een team van gedreven buurtsportcoaches maken we ons sterk voor een gezonde en fitte samenleving op de Utrechtse Heuvelrug. Waar ik mij in 1e instantie sterk voor ga maken zijn de projecten: FIT@school, Bewegen Op Recept en een samenwerking met Quarijn.

Je kunt mij bereiken via: john@heuvelrugsportiefengezond.nl of 06 – 44 31 08 11

Arda

Als ervaringsdeskundige met meerdere handicaps weet ik dat dat het leven met beperkingen niet altijd makkelijk is, maar waar een wil is, is een weg en dan is er zoveel meer mogelijk dan je eerst dacht! Ieder mens is verschillend, met of zonder handicap. Mijn passie voor sporten en gezond leven draag ik graag over en ga daarom graag samen op pad om een mooie sport-/ of beweegactiviteit te vinden die het leven verrijkt. Je bent niet je handicap, je hebt een handicap!

Je kunt mij bereiken via: arda@heuvelrugsportiefengezond.nl

Eelke

 Sporten en bewegen maakt je blij! Daarom vind ik het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen sporten en bewegen. Ieder op zijn of haar eigen niveau en intensiteit. Als buurtsportcoach wil ik hierbij helpen. Inwoners van de Utrechtse Heuvelrug actief in beweging krijgen, geeft mij erg veel plezier in het werk! Hiermee kun je niet vroeg genoeg beginnen. Sportlessen op school of in de verschillende wijken zijn dan ook erg belangrijk. Met passie en enthousiasme geef ik daarom sportlessen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Je kunt mij bereiken via: eelke@heuvelrugsportiefengezond.nl

Wilco

De onderwijskant van sport vindt ik reuze interessant. Waarom is sporten belangrijk? Wat doet sport met mensen? En hoe krijg je zoveel mogelijk mensen in beweging? Dat zijn vragen waar ik graag mee bezig ben. Met als uiteindelijk doel dat elke inwoner van Utrechtse Heuvelrug zelf een gezonde keuze kan maken. Werken met kinderen en senioren vind ik erg leuk en ik hou me dan ook vooral bezig met onderwijs, KDV/BSO en wandelactiviteiten. Ook ben ik fan van de sportspeeltuin, waar jonge kinderen gestimuleerd worden om te gaan bewegen en hun motorische vaardigheden trainen.

Je kunt mij bereiken via: wilco@heuvelrugsportiefengezond.nl

Tom

Ik zet mij graag in voor alles wat de sportparticipatie ten goede komt. Naast dat ik zelf veel sport, vind ik het belangrijk dat iedereen die mogelijkheid krijgt. Niet alleen omdat sporten gezond is, het is vooral hartstikke leuk! Binnen het buurtsportcoachteam verzorg ik de gehele communicatie zoals de website, nieuwsbrief en sociale media en ondersteun ik collega’s waar nodig.

Je kunt mij bereiken via: tom@heuvelrugsportiefengezond.nl