Ons team bestaat uit een gemotiveerde groep sporters met alle talenten en kwaliteiten in huis om alle organisaties van Utrechtse Heuvelrug te ondersteunen.

Het team

Tom

Als sportkunde student zet ik mij graag in voor alles wat de sportparticipatie ten goede komt. Naast dat ik zelf veel sport, vind ik het belangrijk dat iedereen die mogelijkheid krijgt. Niet alleen omdat sporten gezond is, het is vooral hartstikke leuk! Ik ben binnen het buurtsportcoachteam bezig met onder andere de organisatie van evenementen zoals de koningsspelen en het sportcongres. Daarnaast ben ik op de achtergrond vooral bezig met het onderhoud van de website en de sociale media kanalen.

Simonetta

De combinatie van zelf enthousiast sporten/bewegen, de interesse in de ontwikkeling van kinderen via sport, met kinderen plezier maken via sport en de wens alle kinderen te kunnen laten genieten van sport, is mijn drijfveer om te werken voor Utrechtse Heuvelrug Sportief en Gezond. Met mijn organisatorische achtergrond en ervaring als moeder van twee sportieve kinderen, vind ik het geweldig om voor kinderen activiteiten te bedenken/organiseren in samenwerking met o.a. scholen en sportverenigingen, zodat ‘alle’ kinderen de kans krijgen een gezond, energiek en gelukkig bestaan op te bouwen!

Wilco

De onderwijskant van sport vindt ik reuze interessant. Waarom is sporten belangrijk? Wat doet sport met mensen? En hoe krijg je zoveel mogelijk mensen in beweging? Dat zijn vragen waar ik graag mee bezig ben. Met als uiteindelijk doel dat elke inwoner van Utrechtse Heuvelrug zelf een gezonde keuze kan maken. Werken met kinderen en senioren vind ik erg leuk en ik hou me dan ook vooral bezig met onderwijs, KDV/BSO en wandelactiviteiten. Ook ben ik fan van de sportspeeltuin, waar jonge kinderen gestimuleerd worden om te gaan bewegen en hun motorische vaardigheden trainen.

John

Voor mijn werk als buurtsportcoach, was ik werkzaam in het onderwijs. De laatste jaren heb ik mij vooral gericht op sport/bewegen wat geresulteerd heeft in een volledige overstap naar de werken in de sport. Gezond bewegen is voor zowel jong als oud van essentieel belang; voor nu en in de toekomst. Ik wil graag mijn steentje daaraan bijdragen. Uiteraard kan ik dat niet alleen. Samen met een team van gedreven buurtsportcoaches maken we ons sterk voor een gezonde en fitte samenleving op de Utrechtse Heuvelrug. Waar ik mij in 1e instantie sterk voor ga maken zijn de projecten: FIT@school, Bewegen Op Recept en een samenwerking met Quarijn.

Patrick

Jonge kinderen stimuleren en ondersteunen bij een gezonde leefstijl, daar krijg ik energie van. Bezig zijn met sport een gezonde leefstijl zijn fantastische onderwerpen. Samen met kinderen, leraren, ouders, verenigingen, partners, etc kijken wat het beste is voor de Utrechtse Heuvelrug. Uiteindelijk kunnen wij het als buurtsportteam niet alleen en we merken dat er veel enthousiaste partijen zijn met het zelfde doel als wij. Dat maakt het samenwerken hier prettig. Naast buurtsportcoach ben ik werkzaam als JOGG-regisseur en probeer vanuit die rol verbindingen te leggen om de omgeving van kinderen zo gezond mogelijk te maken.