Over ons

Het team

Ons team bestaat uit een gemotiveerde groep sportprofessionals met alle talenten en kwaliteiten in huis om alle inwoners en organisaties van de Utrechtse Heuvelrug te ondersteunen. Heeft u een vraag of wilt u eens met ons in contact komen? Neem dan gerust contact op met één van de Buurtsportcoaches.

Chantal
Buurtsportcoach bij de prachtige organisatie Utrechtse Heuvelrug Sportief en Gezond. Ik houd mij bezig met verschillende uiteenlopende projecten, waardoor er voldoende afwisseling in mijn job aanwezig is. Zo ben ik het lokaal aanspreekpunt en intermediair voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur, verzorg ik daarnaast de communicatie op o.a. de social media kanalen en de website en ben ik dorpskernambassadeur. Verder kan jij mij op de basisscholen vinden middels het geven van Speelpleincoach en de Fit@school lessen, waarbij de thema’s voeding, water en sport & bewegen centraal staan. En tot slot ben ik JOGG-regisseur met als belangrijkste doel: Een gezonde jeugd begint bij een gezonde omgeving.

John
Voor mijn werk als buurtsportcoach, was ik werkzaam in het onderwijs. De laatste jaren heb ik mij vooral gericht op sport/bewegen, wat geresulteerd heeft in een volledige overstap naar de sport. Gezond bewegen is voor zowel jong als oud van essentieel belang; voor nu en in de toekomst. Ik wil graag mijn steentje daaraan bijdragen. Uiteraard kan ik dat niet alleen. Samen met een team van gedreven buurtsportcoaches maken we ons sterk voor een gezonde en fitte samenleving op de Utrechtse Heuvelrug. Waar ik mij sterk voor maak, zijn de projecten: Bewegen Op Recept, Gecombineerde Leefstijl Interventie en Sjors Sportief. Daarnaast is iedere buurtsportcoach verantwoordelijk voor een dorpskern. Bij mij kunt u terecht voor Doorn, Maarn en Maarsbergen.

Arda
Als ervaringsdeskundige met meerdere handicaps weet ik dat dat het leven met beperkingen niet altijd makkelijk is, maar waar een wil is, is een weg en dan is er zoveel meer mogelijk dan je eerst dacht! Ieder mens is verschillend, met of zonder handicap. Mijn passie voor sporten en gezond leven draag ik graag over en ga daarom graag samen op pad om een mooie sport-/ of beweegactiviteit te vinden die het leven verrijkt. Je bent niet je handicap, je hebt een handicap!

Eelke
Sporten en bewegen maakt je blij! Daarom vind ik het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen sporten en bewegen. Ieder op zijn of haar eigen niveau en intensiteit. Als buurtsportcoach wil ik hierbij helpen. Inwoners van de Utrechtse Heuvelrug actief in beweging krijgen, geeft mij erg veel plezier in het werk! Hiermee kun je niet vroeg genoeg beginnen. Sportlessen op school of in de verschillende wijken zijn dan ook erg belangrijk. Met passie en enthousiasme geef ik daarom sportlessen in de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Wilco
De onderwijskant van sport vindt ik reuze interessant. Waarom is sporten belangrijk? Wat doet sport met mensen? En hoe krijg je zoveel mogelijk mensen in beweging? Dat zijn vragen waar ik graag mee bezig ben. Met als uiteindelijk doel dat elke inwoner van Utrechtse Heuvelrug zelf een gezonde keuze kan maken. Werken met kinderen en senioren vind ik erg leuk en ik hou me dan ook vooral bezig met onderwijs, KDV/BSO en wandelactiviteiten. Ook ben ik fan van de sportspeeltuin, waar jonge kinderen gestimuleerd worden om te gaan bewegen en hun motorische vaardigheden trainen.

Heuvelrug Sportief en Gezond is een onderdeel van de Sportimpuls.nl BV groep. Sportimpuls.nl BV is expert bij het matchen van vraag en aanbod in de Buurt-Onderwijs-Sport driehoek. Sportimpuls.nl BV is een netwerkorganisatie die full service programma’s levert op het gebied van sport, bewegen en preventie aan sportorganisaties en gemeenten. Het netwerk bestaat uit zelfstandige sportprofessionals, die met elkaar samenwerken, bijvoorbeeld in lokale buurtsportteams zoals de Heuvelrug. Benieuwd wat Sportimpuls.nl BV nog meer doet? Bezoek gerust de website eens.