Volwassenen / Senioren

Even een ommetje maken

”Even een ommetje maken” is een initiatief van de buurtsportcoaches. We zijn begonnen in Driebergen en de activiteit is inmiddels uitgebreid naar Amerongen.

Het ommetje is een wandeling in een bosrijke omgeving onder professionele begeleiding. De wandeling is rollator- en wandelstokvriendelijk en duurt zo’n 45 minuten. Het is voor iedereen, ongeacht de fitheid, toegankelijk. Na afloop wordt er gezellig een kopje koffie of thee met elkaar gedronken.

De organisatie van het ommetje in Driebergen is na een succesvolle periode van 2 jaar inmiddels overgedragen aan Buurthuis de Brug. Het ommetje wordt nog wekelijks gelopen! Interesse of vragen? Neem dan contact op via 0343-510366 of info@buurthuisdebrug.com

Het ommetje in Amerongen is gestart per 1 april 2022. De wandeling vindt vrijdags om 11:00 plaats vanaf de Proloog. Elke week loopt er een ‘speciale gast’ uit het dorp mee! De kosten bedragen €1,50 per persoon inclusief koffie of thee. Kom gerust eens kennismaken of neem bij vragen contact op met buurtsportcoach Simonetta via simonetta@heuvelrugsportiefengezond.nl.