Speelbos

Het speelbos is een activiteit voor de kinderen uit de groepen 3 t/m 8. Tijdens het uurtje speelbos ervaren de kinderen hoe het is om na schooltijd te sporten in de natuur. Het doel van het speelbos is om de kinderen in te laten zien hoe weinig er nodig is om met elkaar sportief bezig te kunnen zijn.

De kinderen kunnen op een vaste dag in de week vanuit de scholen meteen door naar het speelbos. Vervolgens kunnen zij hier een uur lang onder begeleiding leuke en uitdagende activiteiten uitvoeren. Wekelijks zullen de buurtsportcoaches zorgen voor een uitdagend aanbod aan spellen en activiteiten. De activiteiten die hierbij aangeboden worden, kunnen variëren van levend stratego tot touwslingeren. We proberen hierbij iedere week een mooi aanbod neer te zetten voor jong en oud.

Driebergen
Het speelbos in Driebergen is wekelijks op de maandag, van 15:00 – 16:00 uur bij de speelplaats op de kruising van de Drieklinken en de Engelenburg. Deelname is gratis en je hoeft jezelf voor deze activiteit niet op te geven! We zien per week wel wie er wel en niet meedoen! Specifieke data staan in onze activiteitenkalender Voor meer informatie kun je contact opnemen met gert@heuvelrugsportiefengezond.nl

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor meer informatie. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen