Volwassenen / Senioren

Dorpskernambassadeur:
Verbindend en Betrokken

Welkom bij de Dorpskernambassadeurs van de Utrechtse Heuvelrug! Ons prachtige gebied is verdeeld in zeven levendige dorpskernen, elk met zijn eigen unieke karakter en gemeenschap. We zijn hier om de brug te slaan tussen de dorpen en de hulpbronnen die sport en beweging bieden. Onze missie? Het bevorderen van een gezonde en actieve levensstijl voor iedereen in onze dorpskernen.

Wat is een Dorpskernambassadeur?

Elk van onze dorpskernen heeft zijn eigen toegewijde Dorpskernambassadeur. Deze ambassadeurs fungeren als het kloppende hart van hun gemeenschap en zijn er om te luisteren, te verbinden en te ondersteunen. Of je nu vragen hebt over sportevenementen, beweeginitiatieven, of gewoon op zoek bent naar advies over hoe je actiever kunt worden, onze Dorpskernambassadeurs staan voor je klaar.

Wat doet een Dorpskernambassadeur?

Onze ambassadeurs zijn als een spin in het web en hebben als doel om op de hoogte te zijn van alles wat er speelt in hun dorpskern. Ze nemen actief deel aan dorpsbijeenkomsten, sportactiviteiten en beweeguren. Dit betekent dat je ze zomaar kunt tegenkomen tijdens een dorpsvergadering, een lokale sportwedstrijd of een gezellige beweegsessie in het park.

Als je een vraag hebt op het gebied van sport en bewegen, aarzel dan niet om contact op te nemen met jouw Dorpskernambassadeur. Samen zullen jullie werken aan een passende oplossing die aansluit bij jouw behoeften en de mogelijkheden binnen de gemeenschap.

Onze Toegewijde Ambassadeurs

Onze Dorpskernambassadeurs staan altijd voor je klaar om te helpen, te inspireren en de kracht van sport en beweging te benutten voor een gezondere en gelukkigere gemeenschap. We kijken ernaar uit om samen met jou actief te worden en te genieten van alles wat de Utrechtse Heuvelrug te bieden heeft. Dus, aarzel niet om contact op te nemen met jouw Dorpskernambassadeur en laten we samen bewegen en plezier hebben!

Buurtsportcoach Chantal

Dorpskern: Driebergen

Buurtsportcoach John

Dorpskern: Maarn, Maarsbergen en Doorn

Buurtsportcoach Wilco

Dorpskern: Amerongen, Leersum en Overberg