Sportspeeltuin

De sportspeeltuin is een leuke beweegactiviteit voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. Een cruciale leeftijd voor kinderen om kennis te laten maken veel beweegvormen. Zo wordt de motoriek optimaal ontwikkeld en plezier in bewegen gestimuleerd.

Tijdens een uurtje sportspeeltuin komt alles aan bod: klimmen, klauteren, gooien, vangen, balanceren, loopvormen, mikken en nog veel meer. Dat alles in een ongedwongen sfeer. Ouders, opa’s en oma’s mogen ook lekker meespelen.

De Sportspeeltuin wordt in samenwerking met (een) sportvereniging(en) opgezet. Een mooie samenwerking op het gebied van kennis en ervaring om de kans op beweegachterstand bij jonge kinderen te verkleinen. Dat is één van de speerpunten van het nationaal Sportakkoord en daar werken de buurtsportcoaches met veel plezier aan mee!

De Leersumse Sportspeeltuin is elke woensdagmiddag van 16:00 tot 17:00 in de Binder. Voor exacte data en meer informatie kunt u terecht bij wilco@heuvelrugsportiefengezond.nl of bestuur@volleer.nl

In Amerongen vindt tussen de herfstvakantie 2020 en de voorjaarsvakantie 2021 de Sportspeeltuin vrijdagmiddag plaats in de Allemanswaard. Voor de specifieke data, tijden en locaties kunt u terecht op de activiteitenkalender of neem contact op met simonetta@heuvelrugsportiefengezond.nl

In september gaat de Sportspeeltuin in Doorn weer van start! In samenwerking met KC Doorn bieden we elke woensdag van 16:00 tot 17:00 de leukste beweegactiviteiten aan.

Voor de exacte data kun je terecht op de activiteitenkalender of neem contact op met ilse@heuvelrugsportiefengezond.nl

Locatie: Buurtweg 3D bij Korfbalclub Doorn

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor meer informatie. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen