Sportspeeltuin

De sportspeeltuin is een leuke beweegactiviteit voor kinderen van 3 t/m 5 jaar. Een cruciale leeftijd voor kinderen om kennis te laten maken veel beweegvormen. Zo wordt de motoriek optimaal ontwikkeld en plezier in bewegen gestimuleerd.

Tijdens een uurtje sportspeeltuin komt alles aan bod: klimmen, klauteren, gooien, vangen, balanceren, loopvormen, mikken en nog veel meer. Dat alles in een ongedwongen sfeer. Ouders, opa’s en oma’s mogen ook lekker meespelen.

De Sportspeeltuin wordt in samenwerking met (een) sportvereniging(en) opgezet. Een mooie samenwerking op het gebied van kennis en ervaring om de kans op beweegachterstand bij jonge kinderen te verkleinen. Dat is één van de speerpunten van het nationaal Sportakkoord en daar werken de buurtsportcoaches met veel plezier aan mee!

De Leersumse Sportspeeltuin wordt elke woensdagmiddag samen met Volleer georganiseerd van 16:00 tot 17:00 in de Binder. Voor exacte data kun je terecht op onze kalender. Vragen? Mail: tc@volleer.nl.

In Amerongen vindt tussen de herfstvakantie en de voorjaarsvakantie de Sportspeeltuin op vrijdagmiddag plaats in de Allemanswaard. Vanaf het voorjaar sporten we lekker buiten op de Burgwal bij één van de verenigingen op de Burgwal.

Voor de specifieke data, tijden en locaties kunt u terecht op de activiteitenkalender of neem contact op met eelke@heuvelrugsportiefengezond.nl

In Doorn wordt de Sportspeeltuin aangeboden door KC Doorn. Voor de exacte data kun je terecht op de activiteitenkalender of neem contact op met de korfbalvereniging.

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor meer informatie. We informeren u graag over de mogelijkheden.

Contact opnemen