Dit zijn onze Sportprofessionals In Opleiding! Zij lopen in opdracht van hun opleiding stage bij ons. Zij helpen bij het bedenken, opzetten en uitvoeren van onze projecten of doen onderzoek naar hoe wij onze werkzaamheden kunnen verbeteren. Hieronder stellen ze zich graag voor!

Het team

Mieke

Als SIO wil ik er voor zorgen dat mensen met elkaar worden verbonden door sport, bewust maken van het bewegen en het deel gezondheid hiervan.
Het is mooi om mensen gemotiveerd te krijgen en te laten zien wat sport voor mogelijkheden kan bieden. Vooral het aspect van voeding bij sport vind ik heel erg interessant en te zien hoe mensen van gedrag kunnen veranderen door alleen al te genieten van het samenzijn tijdens het sporten. Dit is iets wat ik belangrijk vind voor jong en oud.

Gebre

Hallo, ik ben Gebre Wilbrink, 19 jaar en ik volg de opleiding sport- en bewegingscoördinator N4 op het CIOS Rijn IJssel in Arnhem. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen, wandelen en te sporten in de sportschool. Dit jaar ga ik stagelopen bij Sportimpuls in de Utrechtse Heuvelrug. Je zal mij vooral gymlessen zien geven en daarnaast in de buurt bezig zien. Ik heb er in ieder geval al zin in!

Mike

Mijn naam is Eelke de Waal. Ik studeer aan de Sportacademie in Utrecht. Dit jaar is mijn afstudeer jaar.  Zelf ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met voetballen en bezoek ik een aantal keer in de week de sportschool.  Dit jaar ga ik stage lopen bij Sportimpuls in de Utrechtse Heuvelrug. Je zou mij dus zo maar kunnen tegen komen tijdens een van onze activiteiten!

Tian

Hoi! Ik ben Tian Roos en ik ben 19 jaar oud. Ik zit op MBO Amersfoort en volg de opleiding sport en bewegen. Op dit moment zit ik in het 3e schooljaar van deze opleiding wat 4 jaar duurt. Ik zal dit schooljaar stage lopen bij Sportimpuls op locatie de Utrechtse Heuvelrug. Naast mijn stage en studie handbal ik in mijn vrije tijd en sport ik graag. Tijdens mijn stage zul je mij vooral in de sportzaal De Binder zien les geven aan basisscholieren. Verder help ik ook mee in het speelbos in Driebergen. Ik ben erg nieuwsgierig en heb ik er veel zin in dit jaar!

Stef

Hoi! Mijn naam is Stef Trommelen, ik ben 18 jaar. Ik kom uit Scherpenzeel en ik studeer op het CIOS in Arnhem. Ik zit in het derde leerjaar. In mijn vrije tijd ga ik graag voetballen of tennissen. Ik vind het leuk om met kinderen te sporten en ze te motiveren. Dit jaar ga ik vooral gymlessen geven en ben ik bij het speelbos. Ik heb er zin in!

Stage lopen bij Sportimpuls. Hoe is dat?