Dit zijn onze Sportprofessionals In Opleiding! Zij lopen in opdracht van hun opleiding stage bij ons. Zij helpen bij het bedenken, opzetten en uitvoeren van onze projecten of doen onderzoek naar hoe wij onze werkzaamheden kunnen verbeteren. Hieronder stellen ze zich graag voor!

Het team

Loïs

Hoi! Ik ben Loïs Maarseveen, ik ben 20 jaar en studeer Sportkunde op de Calo in Zwolle. Ik ben optimistisch, creatief, ik houd van sporten en doe zelf aan turnen. Ook kan je mij vaak in de keuken vinden waar ik lekkere dingen bak of kook. Ik ga het komende half jaar onder andere filmpjes maken met leuke beweegchallenges voor thuis of op school en kun je mij tegenkomen bij het speelbos in Driebergen. Ik heb er zin in!

Martijn

Ha! Ik ben Martijn van de Kraats en ik volg de opleiding sportkunde aan de HAN. Ik zit in het tweede jaar van de topsportklas te Papendal. Ik ben hierin gekomen omdat ik op hoog niveau trampoline spring. Komend halfjaar ga ik stage lopen bij Sportimpuls in de Utrechtse Heuvelrug. Op de Utrechtse Heuvelrug zal je me verschillenden taken zien opnemen. Zo ga ik een aantal activiteiten verzorgen voor kwetsbare jongeren, meehelpen aan de marketingstrategie van Sportimpuls en zal ik in de meivakantie een groot evenement organiseren voor de scholen in Leersum. Ik kan niet wachten om te beginnen en iedereen te leren kennen!

Eelke

Mijn naam is Eelke de Waal. Ik studeer aan de Sportacademie in Utrecht. Dit jaar is mijn afstudeer jaar.  Zelf ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met voetballen en bezoek ik een aantal keer in de week de sportschool.  Dit jaar ga ik stage lopen bij Sportimpuls in de Utrechtse Heuvelrug. Je zou mij dus zo maar kunnen tegen komen tijdens een van onze activiteiten!

Boris

Ik ben Boris Weima ben 19 jaar oud. Ik zit nu in me laatste jaar van de Sportacademie in Utrecht. Ik vind het leuk om met kinderen te gaan sporten. In me vrije tijd ben ik zelf veel bezig met sporten zoals voetbal, tennis en ik golf ook nog. Ik ga dit jaar allemaal activiteiten doen bij Sportimpuls in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ik hoop jullie te zien tijden deze leuke activiteiten.

Stage lopen bij Sportimpuls. Hoe is dat?