Dit zijn onze Sportprofessionals In Opleiding! Zij lopen in opdracht van hun opleiding stage bij ons. Zij helpen bij het bedenken, opzetten en uitvoeren van onze projecten of doen onderzoek naar hoe wij onze werkzaamheden te verbeteren. Hieronder stellen ze zich graag voor!

Het team

Tom

Ik ben Tom van Emmerik. Ik zit in het tweede jaar van de opleiding Sportmanagement & Ondernemen aan de HvA en ik woon in Oude Wetering. Ik doe zelf aan voetbal en ga regelmatig naar de sportschool, maar ik ben over het algemeen geïnteresseerd in alle sporten! Ik ben dit semester begonnen als stagiaire bij Sportimpuls en je zult mij bij verschillende projecten kunnen vinden. Ik heb er heel veel zin in!

Luan

Mijn naam is Luan ten Boske en ik doe de opleiding coördinator buurt, onderwijs en sport in Amersfoort. Dit jaar loop ik stage bij de Utrechtse Heuvelrug Sportief en Gezond. Ik heb voor deze richting gekozen, omdat ik sporten fantastisch vind om te doen en ik anderen wil helpen om ook een gezonde leefstijl te bereiken. Van kinderen krijg ik veel energie. Het geeft mij voldoening wanneer ik kinderen mentaal en/of fysiek vooruitgang zie boeken. Het leukste vind ik dan ook om kinderen in beweging te brengen, zodat zij gezonde en fitte volwassenen worden! Elke maandag geef ik het Speelbos in Driebergen. Tijdens het Speelbos stimuleer ik de kinderen om lekker buiten te spelen, hiermee hoop ik mijn steentje bij te dragen tijdens het verloop van mijn stage.

Gerwin

Ik ben Gerwin Overeem en studeer Sportkunde aan de Windesheim in Zwolle. Ik ben 19 jaar en zit in het 2e jaar van mijn opleiding. Ik woon zelf in Barneveld en heb daar ook mijn hele leven gewoond. Ik zat daar vroeger altijd op school en voetbal daar nog steeds. Ik voetbal momenteel bij SDV Barneveld in de jo19-1. Ik vind het leuk om events te organiseren en hoop mezelf ook door te ontwikkelen in de eventorganisatie. Ik heb gekozen voor Sportkunde omdat ik iets in de sport wil gaan doen maar niet verder voor de klas wil staan. Verder ben ik erg fan van voetbal en houd me er veel mee bezig. Ik vind sport belangrijk in het leven en wil dus graag in de sportwereld blijven werken. Ik hoop veel te kunnen leren tijdens mijn stage en ervaring op te doen in het werkveld.

Maaike