Dit zijn onze Sportprofessionals In Opleiding! Zij lopen in opdracht van hun opleiding stage bij ons. Zij helpen bij het bedenken, opzetten en uitvoeren van onze projecten of doen onderzoek naar hoe wij onze werkzaamheden kunnen verbeteren. Hieronder stellen ze zich graag voor!

Het team

Carmen

Hoi, mijn naam is Carmen Hoff en ik studeer sportkunde aan de HAN te Nijmegen. Ik ben een sportief, fanatiek en zorgzaam persoon. Ik doe zelf af en toe aan hardlopen en longboarden. Aankomend halfjaar loop ik stage bij Sportimpuls in de Utrechtse Heuvelrug. Ik vind het vooral belangrijk dat kinderen de mogelijkheid krijgen om te kunnen bewegen. Ik zal op maandag het speelbos begeleiden en op woensdag de gymlessen verzorgen in Driebergen. Ik heb er heel veel zin in en ik hoop jullie ook!

Job

Mijn naam is Job Goossens, ik ben 19 jaar oud. Ik ben een sportkundige in opleiding die later als sportkundige te werk wil gaan. Als persoon zelf ben ik hardwerkend, enthousiast, sportief en volop op zoek naar nieuwe uitdagingen. Ik heb altijd een actieve houding en daarnaast is de leiding nemen voor mij geen probleem. Met mensen kan ik goed samenwerken, dit is mijn toekomstige intentie. Bij sportimpuls ga ik wekelijks gymlessen ondersteunen op een basisschool en daarnaast ga ik vakantie activiteiten organiseren voor kinderen in Leersum, ik heb er zin in!

Eelke

Mijn naam is Eelke de Waal. Ik studeer aan de Sportacademie in Utrecht. Dit jaar is mijn afstudeer jaar.  Zelf ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met voetballen en bezoek ik een aantal keer in de week de sportschool.  Dit jaar ga ik stage lopen bij Sportimpuls in de Utrechtse Heuvelrug. Je zou mij dus zo maar kunnen tegen komen tijdens een van onze activiteiten!

Boris

Ik ben Boris Weima ben 19 jaar oud. Ik zit nu in me laatste jaar van de Sportacademie in Utrecht. Ik vind het leuk om met kinderen te gaan sporten. In me vrije tijd ben ik zelf veel bezig met sporten zoals voetbal, tennis en ik golf ook nog. Ik ga dit jaar allemaal activiteiten doen bij Sportimpuls in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Ik hoop jullie te zien tijden deze leuke activiteiten.