Over ons

Sportprofessionals In Opleiding

Dit zijn onze Sportprofessionals In Opleiding! Zij lopen in opdracht van hun opleiding stage bij ons. Zij helpen bij het bedenken, opzetten en uitvoeren van onze projecten of doen onderzoek naar hoe wij onze werkzaamheden kunnen verbeteren. Hieronder stellen ze zich graag voor!

Mike
Hallo, ik ben Mike Dekker, 19 jaar oud en ik volg de opleiding sport- en bewegingscoördinator N4 op het CIOS Rijn IJssel in Arnhem. Dit jaar is mijn examen jaar. Zelf ben ik in mijn vrije tijd graag bezig met voetballen en tennissen, ook ben ik trainer van een o15-1. Dit jaar ga ik stage lopen bij Sportimpuls in de Utrechtse Heuvelrug. Je zal mij gymlessen zien geven en daarnaast sportactiviteiten in de buurt. Ik heb er in ieder geval al zin in!

Jeroen
Mijn naam is Jeroen Padberg. Ik ben 20 jaar oud en 3e jaar CIOS student. Op het CIOS volg ik het profiel BOS, wat staat voor Buurt Onderwijs en Sport. Dit is een profiel wat mij heel erg aantrekt, omdat het veel diversiteit heeft in het werkveld. Dit jaar loop ik stage bij Heuvelrug Sportief en Gezond. Hier wil ik mij gaan ontwikkelen op het gebied van lesgeven, activiteiten aanbieden/organiseren en natuurlijk het vak buurtsportcoach ontdekken.

Sacha
Hii, ik ben Sacha Jansen ik ben 18 jaar en ik loop vanaf dit jaar stage bij Utrechtse Heuvelrug Sportief en Gezond! Ik woon in Driebergen-Rijsenburg en zelf hockey ik bij Shinty. Ik zit in Utecht op school, ik doe de opleiding sport en beweegcoördinator. En ik heb er super veel zin in!

Nick
Ik ben Nick Martens, 23 jaar oud en ik woon in het prachtige Utrecht in een knusse studentenkamer. Ik ben een echte voetbalfanaat ik kijk elk weekend voetbal en volg dagelijks het voetbalnieuws, ook vind ik het leuk om zelf met vrienden te voetballen. Ik studeer aan de sportacademie in Utrecht waar ik in mijn examenjaar zit. Ik loop stage bij sportimpuls en kijk er enorm naar uit om dit jaar met dit leuke enthousiaste team samen te werken! Ik loop op de dinsdag en vrijdag mee met Eelke waar ik samen met hem gymlessen op een basisschool verzorg en sportles geef aan inwoners van het azc.

Jurre
Ik ben Jurre Knier, 17 jaar, en ik doe de opleiding sport en bewegingscoördinator niveau 4 op MBO Utrecht. Mijn hobby’s zijn gamen, sporten (voetbal en sportschool), met mijn hond spelen en veel spelletjes spelen met mij gezin.

Stage lopen bij Sportimpuls. Hoe is dat?

Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.