Datum: 26 april t/m 16 mei 2021
Tijd: naar keuze

In het kader van Koningsdag, de meivakantie en het Hemelvaartsweekend hebben de buurtsportcoaches in Amerongen, Doorn, Driebergen, Leersum, Maarn/Maarsbergen en Overberg een speeltuinentocht uitgezet. Op een moment naar keuze kun je samen met je eigen huishouden een rondje fietsen door het dorp langs verschillende speellocaties. Op elke locatie kun je een ander sportspelletje spelen. De uitleg krijg je door middel van een QR-code en materiaal kun je vanuit huis meenemen of kun je bij ons ophalen!

Hoe werkt het?

Na aanmelding ontvang je van ons een informatiepakket over de route, de spelletjes en het mee te nemen materiaal. Als je op een van de aangewezen locaties bent, kun je een QR-code scannen met je mobiele telefoon. Je komt dan vanzelf bij een filmpje met uitleg over het onderdeel. Je kunt dan lekker je gang gaan, zolang je wil! Je bent vrij om het spelletje, in welke vorm dan ook, uit te voeren. Ben je klaar? Pak dan de routekaart er weer bij en fiets naar de volgende locatie.

Materiaal

Voor de spelletjes op locatie heb je een aantal simpele huis, tuin en keuken-materialen nodig.

  • Stukje touw van ca. 1 meter
  • Flesje of bidon met brede opening
  • Takje / pen / potlood die je aan het touw kunt binden
  • Lepel
  • Klein balletje / pingpongbal / hard gekookt ei (voor op de lepel)
  • Stevige vuilniszak
  • Stoepkrijt

Heb je één of meerdere materialen niet thuis liggen? Niet getreurd! Geef dit dan aan bij je aanmelding. In overleg stellen wij materiaal beschikbaar!

Aanmelden

Aanmelden is verplicht en kan door middel van dit formulier. Hier kun je aangeven waar, wanneer en met wie je mee wil doen. Na aanmelding ontvang je z.s.m. alle informatie.

Winactie

Deelnemers die foto’s of video’s naar ons opsturen, maken kans op een tof prijzenpakket! Opsturen kan naar aanmelden@heuvelrugsportiefengezond.nl maar nog leuker is als je de foto’s/video’s op Facebook of Instagram met ons deelt via @heuvelrugsportiefengezond of #sportiefuh

Vragen?

Bij vragen over deze activiteit kun je terecht bij aanmelden@heuvelrugsportiefengezond.nl of stuur een Whatsappje naar 06-39593609 of 06-37090799