PERSBERICHT

Uniek Sporten Festival op 2 september 2023 – Sport en bewegen voor iedereen, met of zonder beperking!

Op 2 september 2023 vindt het Uniek Sporten Festival plaats in Doorn. Het festival staat in het teken van sport en bewegen voor iedereen, ongeacht leeftijd, geslacht of niveau, maar vooral ook voor mensen met een beperking of handicap. Het is een unieke gelegenheid om te zien en te ervaren dat sporten voor iedereen mogelijk is.

Het Uniek Sporten Festival biedt een gevarieerd programma met diverse sport- en beweegactiviteiten, zowel voor beginners als gevorderden. Er zijn tal van activiteiten mogelijk, zoals atletiek, triathlon, fietsen, fitness, pilates en zumba. Daarnaast zijn er ook workshops en clinics waarbij deelnemers kennis kunnen maken met verschillende sporten en beweegvormen.

Het Uniek Sporten Festival wordt georganiseerd door Heuvelrug Sportief en Gezond, in samenwerking met lokale en landelijke sportaanbieders.  Het doel van het festival is om sport en bewegen toegankelijk te maken voor iedereen, en om te laten zien dat iedereen kan sporten, met wat voor beperking of handicap dan ook.

Het festival biedt ook de mogelijkheid om in contact te komen met ervaren trainers en professionals, die advies kunnen geven en kunnen helpen bij het vinden van de juiste sport of beweegactiviteit.

Het Uniek Sporten Festival is gratis toegankelijk voor iedereen, dus kom op 2 september 2023 naar Doorn en ontdek dat sport en bewegen voor iedereen mogelijk is!

Voor meer informatie en het volledige programma kunt u terecht op https://heuvelrugsportiefengezond.nl/uniek-sporten-festival/.

Datum: 2 september 2023 Tijd: 10:00 – 15:00 uur Locatie: Oude Arnhemse Bovenweg 3 in Doorn (sportterrein Bartimeus) Toegang: Gratis

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Arda Thijssen via Arda@heuvelrugsportiefengezond.nl.

Einde persbericht.