Werkdruk verlagen in het PO? Schakel een vakdocent in!

Maak hieronder kennis met de vakdocenten die via Coöperatie Sportimpuls bij één van de basisscholen op de Heuvelrug werken.

Rutger

Hallo, ik ben Rutger Blankenstijn, 26 jaar en ik kom uit Woudenberg. Ik ben momenteel, via Coöperatie Sportimpuls, leraar lichamelijke opvoeding op basisschool Damiaan Centrum in Zeist en De Uilenburcht in Driebergen. Daarnaast werk ik op vrijdag bij een basisschool en werk ik 5 middagen in de week bij BSO sport in Amersfoort. Ik ben gymleraar geworden om de kinderen het plezier van bewegen mee te geven. Via mijn werk komen ze in contact met vele verschillende sporten. Als gymleraar moet je natuurlijk zelf ook fit blijven. Daarom speel ik elke vrijdag een potje voetbal in de zaal. Ook ben ik groot fan van reizen. Ik ben druk bezig om alle hoofdsteden in Europa te bezoeken. Tips van mooie plekken zijn natuurlijk altijd welkom. TOT ZIENS!

Lotte

Ik ben Lotte van den Brink de nieuwe gymdocent op de Kameleon in Doorn en het Griffensteyn in Zeist. Mijn eerste weken zitten er al op en ik heb het erg naar mijn zin. Het is heerlijk om met de kinderen in de gymzaal in beweging te zijn! Naast bewegingsonderwijs houd ik erg van sporten. In mijn vrije tijd mountainbike ik graag en als het kan ga ik het liefst golfsurfen in een zonnig land.  Mijn grootste hobby is scouting. Bij de scouting zit ik al mijn hele leven en ben daar ondertussen ook leiding geworden. Ik vind het fantastisch om mijn zaterdagen op de club te door te brengen en al weer voorbereidingen te treffen voor het nieuwe zomerkamp.  Ik hoop jullie een beetje te hebben verteld wat mij allemaal bezig houd en mocht je nog wat willen vragen kunnen jullie mij mailen op info@move-a-lot.nl.

Alexander

Hoi, ik ben Alexander Mellink en ik werk voor Coöperatie Sportimpuls als vakdocent bewegingsonderwijs op basisschool De Ontdekkingsreis in Driebergen. Hiernaast ben ik vakdocent op een school in Bussum en ben actief als buurtsportcoach in de gemeente Zeist. Ik heb voor dit vak gekozen, omdat ik mijn passie voor sporten en bewegen over wil brengen op kinderen. Ik wil kinderen laten ervaren hoe leuk het is om te sporten en ze leren hoe ze dit op een veilige en respectvolle manier met elkaar kunnen beoefenen. Door te sporten en bewegen kunnen lessen geleerd worden die een leven lang waardevol kunnen zijn en hoop hier mijn steentje aan bij te dragen. Ik ben zelf een fanatiek recreatief sporter, doe aan tennis en voetbal en ga in de winter erg graag naar de sneeuw om te skiën.

Gert

Het stimuleren van de sportparticipatie en het hanteren van een gezonde leefstijl zijn niet alleen aspecten die goed bij mijn studie Sportkunde passen, maar ook bij mij als persoon. Ik vind het heel belangrijk dat sporten en bewegen mogelijk is voor iedereen, waarbij ik de meeste affiniteit heb bij jongeren. Ik draag graag mijn steentje bij aan een gezondere toekomst voor elke inwoner binnen de Utrechtse Heuvelrug, waarbij ik me vooral zal focussen op het stimuleren van het beweegaanbod en een gezonde leefstijl bij scholen en verenigingen. Ik wil als buurtsportcoach de verbindingen leggen binnen de driehoek van de gemeente, de sportverenigingen en het onderwijs. Als vakdocent LO verzorg ik de gymlessen op basisschool de Valkenheuvel in Driebergen en bij de Hoogstraat in Leersum.

Meer informatie?

Neem gerust contact op voor meer informatie. We informeren u graag over de mogelijkheden.